1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | totaal | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300 | 300 | g | zoete aardappel | |||||
0.25 | 0.25 | citroen | ||||||
0.5 | 0.5 | stuks | limoen | |||||
4 | 4 | stuks | bleekselderij | |||||
1 | 1 | venkelknol | ||||||
0.66 | 0.66 | stuks | aubergine | |||||
1 | 1 | blik | kidneybonen | |||||
400 | 400 | g | snijbonen | |||||
10 | 10 | g | munt, koriander en thaise basilicum | |||||
500 | 500 | g | koolrabi | |||||
2 | 2 | stuks | portobello | |||||
4 | 4 | stuks | bosui | |||||
1 | 1 | 1 | 3 | stuks | ui | |||
1 | 1 | stuks | rode ui | |||||
40 | 40 | g | veldsla | |||||
300 | 300 | g | spinazie | |||||
0.66 | 0.66 | stuks | rode paprika | |||||
1 | 1 | stuks | rode puntpaprika | |||||
4 | 4 | cm | verse gember | |||||
1 | 2 | 1 | 2 | 6 | stuks | knoflookteen | ||
0.5 | 0.5 | 0.5 | 1.5 | stuks | rode peper | |||
4 | 4 | takje | verse koriander | |||||
125 | 125 | g | cherrytomaten aan de tak | |||||
1 | 3 | 4 | el | zwarte balsamicoazijn | ||||
200 | 200 | g | halloumi | |||||
2 | 2 | el | labne | |||||
1 | 1 | bol | mozzarella | |||||
75 | 75 | g | geraspte pecorino | |||||
0.25 | 0.25 | el | vloeibare honing | |||||
2 | 2 | kuipje | frambozenjam | |||||
1 | 1 | tl | bruine suiker | |||||
85 | 120 | 205 | g | volkoren bulgur | ||||
25 | 25 | g | kappertjes | |||||
0.66 | 0.66 | blik | tomatenblokjes | |||||
0.66 | 1 | 1.66 | blik | tomatenpuree | ||||
1 | 2 | 3 | el | zonnebloemolie | ||||
0.5 | 1.5 | 2 | el | extra vierge olijfolie | ||||
naar smaak | extra vierge olijfolie | |||||||
1 | 1 | 1 | 3 | el | olijfolie | |||
1.5 | 1.5 | el | milde olijfolie | |||||
10 | 10 | ml | sojasaus | |||||
1 | 1 | tl | sambal | |||||
140 | 140 | g | brede rijstnoedels | |||||
350 | 350 | g | gnocchi | |||||
170 | 170 | g | basmatirijst | |||||
naar smaak | peper en zout | |||||||
25 | 20 | 45 | g | pinda's | ||||
20 | 20 | g | pompoenpitten | |||||
15 | 15 | g | pijnboompitten | |||||
2 | 2 | el | vietnamese saus | |||||
2 | 2 | tl | wittewijnazijn | |||||
0.5 | 0.5 | tl | gemalen kaneel | |||||
4 | 4 | tl | kerriepoeder | |||||
2 | 2 | tl | gemalen komijn | |||||
2 | 2 | tl | paprikapoeder | |||||
1 | 1 | stuks | steranijs | |||||
2 | 2 | tl | gedroogde tijm | |||||
0.4 | 1 | 1.5 | 2.9 | stuks | groentebouillonblokje | |||
300 | 300 | ml | groentebouillon | |||||
0.5 | 1.5 | 2 | el | roomboter | ||||
2 | 2 | stuks | vrije-uitloopei | |||||
150 | 150 | ml | kokosmelk |