| 1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | totaal | ||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 300 | 300 | g | zoete aardappel | |||||
| 0.25 | 0.25 | citroen | ||||||
| 0.5 | 0.5 | stuks | limoen | |||||
| 4 | 4 | stuks | bleekselderij | |||||
| 1 | 1 | venkelknol | ||||||
| 0.66 | 0.66 | stuks | aubergine | |||||
| 1 | 1 | blik | kidneybonen | |||||
| 400 | 400 | g | snijbonen | |||||
| 10 | 10 | g | munt, koriander en thaise basilicum | |||||
| 500 | 500 | g | koolrabi | |||||
| 2 | 2 | stuks | portobello | |||||
| 4 | 4 | stuks | bosui | |||||
| 1 | 1 | 1 | 3 | stuks | ui | |||
| 1 | 1 | stuks | rode ui | |||||
| 40 | 40 | g | veldsla | |||||
| 300 | 300 | g | spinazie | |||||
| 0.66 | 0.66 | stuks | rode paprika | |||||
| 1 | 1 | stuks | rode puntpaprika | |||||
| 4 | 4 | cm | verse gember | |||||
| 1 | 2 | 1 | 2 | 6 | stuks | knoflookteen | ||
| 0.5 | 0.5 | 0.5 | 1.5 | stuks | rode peper | |||
| 4 | 4 | takje | verse koriander | |||||
| 125 | 125 | g | cherrytomaten aan de tak | |||||
| 1 | 3 | 4 | el | zwarte balsamicoazijn | ||||
| 200 | 200 | g | halloumi | |||||
| 2 | 2 | el | labne | |||||
| 1 | 1 | bol | mozzarella | |||||
| 75 | 75 | g | geraspte pecorino | |||||
| 0.25 | 0.25 | el | vloeibare honing | |||||
| 2 | 2 | kuipje | frambozenjam | |||||
| 1 | 1 | tl | bruine suiker | |||||
| 85 | 120 | 205 | g | volkoren bulgur | ||||
| 25 | 25 | g | kappertjes | |||||
| 0.66 | 0.66 | blik | tomatenblokjes | |||||
| 0.66 | 1 | 1.66 | blik | tomatenpuree | ||||
| 1 | 2 | 3 | el | zonnebloemolie | ||||
| 0.5 | 1.5 | 2 | el | extra vierge olijfolie | ||||
| naar smaak | extra vierge olijfolie | |||||||
| 1 | 1 | 1 | 3 | el | olijfolie | |||
| 1.5 | 1.5 | el | milde olijfolie | |||||
| 10 | 10 | ml | sojasaus | |||||
| 1 | 1 | tl | sambal | |||||
| 140 | 140 | g | brede rijstnoedels | |||||
| 350 | 350 | g | gnocchi | |||||
| 170 | 170 | g | basmatirijst | |||||
| naar smaak | peper en zout | |||||||
| 25 | 20 | 45 | g | pinda's | ||||
| 20 | 20 | g | pompoenpitten | |||||
| 15 | 15 | g | pijnboompitten | |||||
| 2 | 2 | el | vietnamese saus | |||||
| 2 | 2 | tl | wittewijnazijn | |||||
| 0.5 | 0.5 | tl | gemalen kaneel | |||||
| 4 | 4 | tl | kerriepoeder | |||||
| 2 | 2 | tl | gemalen komijn | |||||
| 2 | 2 | tl | paprikapoeder | |||||
| 1 | 1 | stuks | steranijs | |||||
| 2 | 2 | tl | gedroogde tijm | |||||
| 0.4 | 1 | 1.5 | 2.9 | stuks | groentebouillonblokje | |||
| 300 | 300 | ml | groentebouillon | |||||
| 0.5 | 1.5 | 2 | el | roomboter | ||||
| 2 | 2 | stuks | vrije-uitloopei | |||||
| 150 | 150 | ml | kokosmelk | |||||